Moja generacija Z, 31. i 32. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji).

Bojana objašnjava Mihajlu zbog čega ne treba da budu zajedno, i on te razloge u početku prihvata. Međutim, kada vidi kako se njen i Darkov odnos razvija, više mu nije svejedno. Odnos Ljiljane i razrednog postaje sve bliži, a Adrijana pristaje da ode sa Srđanom na pozorišnu predstavu, gde se njeno interesovanje za glumu još pojačava... U školi se pojavljuje nova mlada profesorka engleskog, Tamara, koju Vasa poznaje preko rođaka.

Darko i Bojan su otišli do studija poznate domaće hip-hop zvezde. Ali, u studiju zatiču samo njenog producenta. Marija, posle susreta sa svojim najvećim fanom, počinje da se plaši za svoju sigurnost. Sve vreme ima utisak kao da je neko prati. Stefan i Ivana joj nude pomoć. Deana, posle svađe sa Minom, shvata da moraju da pomognu Milanu, koji je u problemu. Organizuje pravu malu radnu akciju.

Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.
Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.