Moja generacija Z, 27. i 28. spojene

Igrana serija "Moja generacija Z" govori o tinejdžerima koji su nasledili čuvene "milenijalce", odnosno o maturantima jedne beogradske gimnazije (rođenim 2000-te, u godini Zmaja po kineskoj astrologiji). Serija je snimljena u zajedničkoj proizvodnji Radio-televizije Srbije i izvršne produkcije "Original Film", ima 44 epizode a režirali su je Miloš Petričić, Milan Konjević, Branko Vučić i Kosta Ristić.

Koska je otkrio da je Džulijan prevarant koji je iskoristio njihovu matricu. Džulijan Koski nudi saradnju ali bez Mihajla što Koska odbija. Adrijana flertuje sa studentom Matijom koji je razočaran kada sazna da je ona srednjoškolka. Deana, Ivana i Darko pronalaze put iz Escape Room-a koji je prepun duhova dok Stefan, Srđan i Bojan gledaju da izvuku živu glavu i da se sakriju od tipova koji ih jure sa pištoljima. Za to vreme Matea pronalazi grofa koji se navukao na lekove i kojem je pozlilo dok Marija naleće na svog najvećeg fana.

Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristi: Vladimir Simić, Vladimir Ćosić, Milena Depolo, Milan Konjević, Nina Džuver i Branislav Černjev
Uloge tumače: Predrag Vasić, Jovana Milovanović, Katarina Živković, Nikola Stanković, Jana Milosavljević, Nemanja Rafailović, Kristijan Marković, Nenad Petrović, Isidora Građanin, Nikola Malbaša, Kristina Jeftović, Sava Stojanović, Stefan Vukić, Ivana Adžić, Milan Zarić, Vanja Jovanović, Matea Milosavljević i drugi.