Sumnjiva lica, 5. i 6. prvi ciklus

Serija „Sumnjiva lica“ inspirisana je komedijama Branislava Nušića „Dr“, „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Glavni junak serije je mladi "doktor filosofije" Milorad Cvijović, i njegovi ambiciozni roditelji. Oni na svaki način žele da programiraju budućnost svoga sina i da postane moćna „zverka" u Srbiji, iako se on tome žestoko protivi.

Milorad ne želi da se javno eksponira, iako to porodica od njega zahteva. Ne vidi sebe u svetu akademskih građana. I pokušava da izbegne nametnuto predavanje. Nije mu stalo do pozicije, niti želi da se uhvati u koštac sa problemom. Majka Ljiljana se trudi da Miloradu obezbedi odgovarajuće radno mesto koristeći svoja poznanstva. Kao najinteresantnije joj se čini Ministarstvo poljoprivrede. Osim unosnog posla sa vetrenjačama iz Danske, aktuelna ministarka ima ćerku koja je slobodna.

Igraju: Nikola Rakočević, Boris Isaković, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Jelena Trkulja, Miloš Đorđević,Tamara Krcunović, Miljana Gavrilović, Branka Katić, Miloš Biković, Tomo Kuruzović, Marko Gvero, Božidar Stošić, Vladan Dujović, Nikola Vujović, Miloš Vlalukin, Miloš Đurović Vanja Ejdus, Milena Predić, Predrag Bjelac, Olivera Viktorović, Zinaida Dedakin, Stela Ćetković, Anka Gaćeša i drugi.
Scenaristi Petar Mihailović, Slobodan Obradović i Boban Jevtić, reditelj Dušan Milić