Čitaj mi!

Jutro će promeniti sve, 5-39

Serija „Jutro će promeniti sve“, snimljena 2018. godine, govori o mladim ljudima koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i „svojim mestom“ u svetu. U raskoraku između rane mladosti koja im izmiče i odraslog doba, oni pokušavaju da redefinišu svoje prijateljske i emotivne odnose i shvate „kuda dalje“. Serija pokušava i da dočara duh današnjeg Beograda. Serija prati život četvoro tridesetogodišnjaka u Beogradu, kroz period od godinu dana.

Ljuba se budi rano ujutro u praznoj teretani gde već boravi neko vreme. Anđela pokušava da objasni Miroslavu da je zaista kraj, što on nikako ne prihvata. Filip odlazi u svoju staru firmu ali ne zatiče atmosferu kakvu je očekivao. Nakon što otkrije Ljubinu tajnu, Miljana ga izbacuje iz stana. Dušan i Biljana su se ponadali da im bar jedno dete ide pravim putem, ali nakon onoga što im je Anđela saopštila, shvataju da to nije tako.

Uloge tumače Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković. Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević. Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.