Čitaj mi!

Sumnjiva lica, 41. ep.

Serija „Sumnjiva lica“ donosi priču o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks. Prvih 12 epizoda serije rađeno je po komediji Branislava Nušića „DR“, dok su ostale epizode snimljene po, takođe Nušićevim komedijama „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Maja je besna i šokirana kada se na vratima pojavi Milorad. Iako je potpuno sumanuto što je prerušen u ženu, Maja i dalje ne može da prihvati da je on ipak živ i da je njegova smrt bila samo deo plana, kako bi izbegao zatvor.

Iako govori da ne želi da ima bilo šta sa Kostom, Lukovac je u iskušenju - ipak mu je ponuđena ogromna suma novca! Velja polako i oprezno manipuliše Lukovcem, nadajući se da će ovaj kad-tad pokleknuti.
Leonora se zbližava sa Agatonom i pomaže mu da razreši šta se dešava u kući.
Kosta odlučuje da pusti Životu da ode po pare, a kao garanciju zadržava Ljiljanu. Ostavljena i uplašena, Ljiljana u Radetu polako počinje da vidi prijatelja.
S obzirom da podmetanje kostiju nije uspelo, rodbina falsifikuje oproštajno pismo...

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Srđan Miletić, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Jelena Rakočević, Isidora Minić, Tanja Pjevac, Ljubomir Bandović, Jakov Jevtović, Nenad Heraković, Borko Brajović, Andrej Šepetkovski, Vesna Čipčić, Bojan Žirović, Igor Đorđević, Miloš Đorđević
Reditelj: Goran Stanković
Scenaristi: Boban Jevtić, Dimitrije Kokanov