Čitaj mi!

Sumnjiva lica, 14. ep.

Serija „Sumnjiva lica“ donosi priču o društveno-političkom usponu porodice Cvijović, u produkciji RTS-a i izvršnoj produkciji Film Deluks. Prvih 12 epizoda serije rađeno je po komediji Branislava Nušića „DR“, dok su ostale epizode snimljene po, takođe Nušićevim komedijama „Mister dolar“, „Sumnjivo lice“, „Narodni poslanik“ i „Vlast“.

Milorad pokušava da svoje stranačke obaveze uskladi sa očinskim, ali uviđa koliko je teško balansirati između karijere i porodice. Njegovo često odsustvo iz kuće veoma ljuti Maju, na koju je pao sav teret brige o bebi. Obaveze u stranci su velike, a situacija postaje još komplikovanija kada se u javnosti pojave tekstovi koji kompromituju ministra Sivkovića.

Života i Ljiljana su uplašeni za karijeru svog sina, svesni da bi Sivkovićev odlazak ujedno značio i kraj Miloradove političke karijere. Zato odlučuju da istraže ko stoji iza naručenih tekstova. Spekulacije o ministru ipak nisu daleko od istine - Velja uočava kod Sivkovića znake demencije i ohrabruje Milorada da je sada pravi trenutak za napredovanje. Priliku će u ovom razvoju događaja videti i ambiciozni Lukovac, koji na sve načine pokušava da sabotira Miloradov posao i poziciju u stranci.

Uloge: Boris Isaković, Nikola Rakočević, Jasna Đuričić, Jelena Trkulja, Andrija Kuzmanović, Miljana Gavrilović, Jovana Stojiljković, Anđelika Simić, Miloš Samolov, Miloš Timotijević, Feđa Stojanović, Branka Katić, Marta Bjelica, Miloš Vlalukin, Nikola Vujović, Marko Gvero, Jelena Rakočević
Reditelj :Vladimir Tagić
Scenaristkinja: Milena Depolo