Čitaj mi!

Komšije, 25. ep.

Humoristička serija u režiji Milutina Mime Karadžića. Scenario je napisala Mila Mašović, a uloge tumače Nebojša Ilić, Milica Mihajlović, Milutin Mima Karadžić, Anja Mit, Miloš Samolov, Nataša Marković, Milena Dravić i drugi.

U centru priče je bračni par Zdravković - violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njegova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravog života. Oni su odlučili da prodaju stan u Beogradu i presele se u kuću na selu, u potrazi za mirnijom sredinom, sa velikom željom da konačno postanu roditelji.

Zbog nesporazuma, sve komšije dolaze na salaš gde se zahuktava novogodišnja žurka. Komšije su opuštene i otkrivaju svoja nova lica.
Ivan svira violinu uz kafansku muziku, Mašan predvodi lovačko-horsko društvu kako bi razbio bandu. Ostale komšije pokušavaju da pomire mladi bračni par, Mašanovu sinovicu Vidosavu i njenog Lazu. Na žurci nastupaju i devojke iz benda La Banda, pevač Sreta sa numerom „O mladosti", KUD „Branko Radičević" iz Novih Banovaca i drugi.