Čitaj mi!

Biser Bojane, 6. ep. 2. Sezona

U romantičnoj akcionoj komediji Biser Bojane – druga sezona – sledi nastavak avantura dobro znanih junaka Đorđa Popovića, njegovog oca Nikole, tetke Zorke, inspektora Rajka i njegove kćerke Lole, Matije, Sandre, Đovanija. Ekipi se pridružila i inspektorka Čarna koja unosi dosta nemira među kriminalce ali i policajce, jer je ona beskompromisna u nameri da što savesnije obavlja svoj posao.

Atraktivna devojka koja se nametala mladom lekaru Đorđu zapravo je inspektorka Interpola, koja je to činila samo da bi se što više približila Nikoli, Đorđevom ocu, čoveku bogate kriminalne prošlosti. Ona kaže Đorđu da je ponudila Nikoli nagodbu ukoliko vrati ukradeni nakit. Đorđe ode kod Nikole i ubeđuje ga da prihvati nagodbu koju mu nudi Interpol. Nikola nije saglasan sa tim predlogom. Lola očajnički pokušava da se oslobodi droge svog prijatelja koju čuva u kući. Zbog otkrića da je droga u njenoj kući, Lolina emotivna veza sa Đorđem našla se na velikim iskušenjima.

Glavne uloge igraju Slaven Došlo, Vanja Nenadić, Mima Karadžić, Sloboda Mićalović, Andrija Kuzmanović, Aleksandar Radojičić, Jovana Gavrilović i Miona Marković. Reditelj Milan Karadžić, scenaristkinje Milica Jevtić i Milena Depolo