Jutro će promeniti sve, 8-39

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Dok iseljava stvari iz lokala i skida fotografiju Dejvida Bouvija sa zida, Saša se priseća starih dobrih vremena, kada je sve bilo drugacije. Filip se suočava sa novim problemom, kada ga je zaustavio policajac kojem je pokazao staru vozačku dozvolu. Anđela ne želi da učestvuje u Sašinoj garažnoj rasprodaji na kojoj planira da proda stvari iz podruma njihove gazdarice i tako se reši dugova. Ljuba je srećan što je Ivona pristala da se pomire. Na sebe preuzima sve obaveze, pa i šetanje psa. Međutim, večernja šetnja će se završiti neočekivanim susretom.

 Uloge tumače Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković. Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević. Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.