Jutro će promeniti sve, 6-39

Priča izbegava kliše u predstavljanju generacijskih tema, odlikuje se specifičnom emotivnošću i sofisticiranim humorom. Preko borbe sa životnim izazovima jedne generacije, serija pokušava i da dočara duh Beograda danas: govori o onima koji žive u njemu, onima koji iz njega odlaze, ali i onima koji mu se ponovo vraćaju. Prati život četvoro tridesetogodišnjaka kroz period od godinu dana.

Da bi rešila finansijske probleme Saša po ko zna koji put zajmi novac od majke Svetlane i pristaje da napravi žurku za Marinu. Filip odlazi kod svog mentora sa fakulteta, profesora Vujoševića, u nadi da će moći da mu pomogne. Ljuba je opet u problemu jer mora da na autobuskoj stanici sačeka sarme i ne može da dočeka Ivonu, pa moli Sašu i Anđelu da je zadrže. Baš u trenutku, kada Filip na žurci pere sudove, dolazi Andrej, njegov kolega s fakulteta. On je, za razliku od Filipa, uspeo u životu. Anđela odlazi sa izvesnim Zigijem koga je tek upoznala. Na žurci, iako sve izgleda da je u regu, pojavljuje se policija.

Uloge tumače Nebojša Dugalić, Andrija Kuzmanović, Anita Mančić, Nikola Rakočević, Isidora Simijonović i Jovana Stojiljković. Scenaristi Maja Pelević, Dimitrije Kokanović, Milan Marković Matis, Boris Grurović i Filip Vujošević. Režija Goran Stanković, Vladimir Tagić i Milica Tomović.