Komšije, 39-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojima ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Mile priprema predstavu „Sumnjivo lice". U radu mu se pridružila privlačna koreografkinja Lea. Mile je uredio izbor glumaca na kom se prijavila i Jasmina. Na izboru glumaca, Jasmina se pobunila jer se od kandidata zahteva pokazivanje fizičke spreme, a ne poznavanje teksta. Ona nije mogla da izdrži te naporne vežbe pa je izbačena sa rada na predstavi. Soja dolazi kod Mašana u kuću da ga traži.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar