Komšije, 35-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu su i komšije sa kojima ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Mile hoće da režira predstavu u početničkom pozorištu, ali se Jasmini to nikako ne dopada. Zastupnica Margita nagovara Ivana da koriste sva sredstva kako bi izvukao što povoljniji ishod brakorazvodne parnice sa Milicom. Dragoslava je u dogovoru sa bibliotekarkom - njih dve zajedno rade na zloupotrebi postupka nadmetanja vezanog za renoviranje osnovne škole. Margita izazira Živojina da bude nasilan, ali on uz pomoć lukavstva osujećuje njenu nameru.

Reditelj Milutin Mima Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar