Komšije, 16-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu je i komšiluk, sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Slađana se raspituje kod Ivana kakva je Jasmina, koju je Mile njoj predstavio kao svoju sestru. Ivan neće da otkrije Slađani u kakvoj su zapravo vezi Mile i Jasmina. Jela hoće da pomogne Elzi u nameri da odvoji Momčila od Anči pa nagovara Elzu da se zavodnički ponaša prema Momčilu. Ivanova majka Branislava je dovela Viktoriju Stenli kod njega i ona ga poziva da dođe na njen koncert u Beču. Ivan je zadivljen Viktorijinim sviračkim umećem. Teodora se prijavljuje na atletiku kako bi bila konkurencija Ruži i odvojila je od Marka.

Reditelj Milutin Mina Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar