Komšije, 3-48

Bračni par Zdravković-violinista Ivan, član Simfonijskog orkestra, miran i profinjen čovek, i njehova supruga Milica, slikarka i pobornik zdravkog života, u potrazi za mirnijom sredinom i velikom željom da konačno postanu roditelji, preselili su se u kuću na selu, blizu Beograda. Tu je i komšiluk, sa kojim ubrzo postaju prijatelji, a njihovo druženje nastavljeno je i u četvrtoj sezoni serije, brojnim zgodama i nezgodama.

Komšije, tokom novogodišnje proslave u elitnom beogradskom klubu, sumnjaju da mladić Momčilo koji se lažno predstavlja kao grof Anton Bokalović zapravo hoće da im otme imanja. Mašana, koji je naoružan, na novogodišnjoj proslavi uhapsi policija. Momčilo preko nemačkog poslanstva ubrzo sređuje da oslobode Mašana, a ostalim komšijama sada Mašan postaje sumnjiv.

Reditelj Milutin Mina Karadžić, scenario Vladimir Đurđević, a uloge tumače Nebojša ilić, Milica Mihajlović, Anja Mit, Milutin Mima Karadžić, Miloš Samolov, Nataša Marković, Olivera Bacić, Milena Dravić, Hristina Popović i mnogi drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar