Vojna akademija, 37. ep. Treća sezona

Vojna akademija je TV serija premijerno emitovana na RTS-u 1 od 2012. do 2018. godine. Prvu epizodu gledalo je 2,22 miliona ljudi, što je čini jednom od najgledanijih u Srbiji i u Evropi. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između obaveza i ljubavi.

Major Kašanin je vezan za stolicu dok ga ispituje Miroljub, drug iz detinjstva, a sada vođa kriminalne grupe. Načelnik akademije je ljut na Veru što je krila od njega čitavu akciju. Bugi i Grupa su još uvek na distanci. Milijarda mešu Mirkovim stvarima pronalzi Violetin veš zbog čega ga ispituje. Kadetima povremeno dolaze roditelji u posetu jer strahuju da njihova deca ne padnu godinu.

Reditelj Dejan Zečević
Scenario Boban Jevtić i Milan Konjević
Uloge Ivan Mihailović, Radovan Bujović, Tijana Pečenčić, Bojan Perić, Branko Janković, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Ljubomir Bandović, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Slaven Došlo, Tihomir Stanić, Boban Jevtić, Lana Pavlović, Tamara Krcunović, Anka Gaćeša i drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar