Vojna akademija, 32. ep. Treća sezona

Vojna akademija je TV serija premijerno emitovana na RTS-u 1 od 2012. do 2018. godine. Prvu epizodu gledalo je 2,22 miliona ljudi, što je čini jednom od najgledanijih u Srbiji i u Evropi. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između obaveza i ljubavi.

Vesti o Risu još uvek nema zbog čega su svi na ivici nerava. Šašvari pozivaju na hitan, poverljiv sastanak kod ministra, nakon kojeg javlja Zimčetu da je Ris poginuo. Svi se okupljaju kod Zimčeta a zatim odlaze da tužnu vest saopšte Risovim roditeljima. Major Radić preti Šašvari otkazom jer je bez konsultacija sa starešinama kolege izvestila o Risovoj pogibiji. Njegovo telo u Srbiju je dopremljeno specijalnim avionom. Počinju pripreme za sahranu.

Reditelj Dejan Zečević
Scenario Boban Jevtić i Milan Konjević
Uloge Ivan Mihailović, Radovan Bujović, Tijana Pečenčić, Bojan Perić, Branko Janković, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Ljubomir Bandović, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Slaven Došlo, Tihomir Stanić, Boban Jevtić, Lana Pavlović, Tamara Krcunović, Anka Gaćeša i drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar