Vojna akademija, 31- ep. Treća sezona

Vojna akademija je TV serija premijerno emitovana na RTS-u 1 od 2012. do 2018. godine. Prvu epizodu gledalo je 2,22 miliona ljudi, što je čini jednom od najgledanijih u Srbiji i u Evropi. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između obaveza i ljubavi.

Svi neprestano misle na Risa. Klisura se uselio kod Zimčeta da je neguje, jer izgleda da je njoj najteže. Ris i Lila posle napetih situacija uspevaju da se domognu cilja i uspostavljaju vezu sa spasiocima. Ipak, opasnost od upada terorista ostaje. Ris odlučuje da ostane i čuva predajnik. I Lila želi isto ali je Ris ubeđuje da se vrati. Nadica odlazi na razgovor za posao kod čuvenog advokata.

Reditelj Dejan Zečević
Scenario Boban Jevtić i Milan Konjević
Uloge Ivan Mihailović, Radovan Bujović, Tijana Pečenčić, Bojan Perić, Branko Janković, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Ljubomir Bandović, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Slaven Došlo, Tihomir Stanić, Boban Jevtić, Lana Pavlović, Tamara Krcunović, Anka Gaćeša i drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar