Vojna akademija, 29. ep. Treća sezona

Vojna akademija je TV serija premijerno emitovana na RTS-u 1 od 2012. do 2018. godine. Prvu epizodu gledalo je 2,22 miliona ljudi, što je čini jednom od najgledanijih u Srbiji i u Evropi. Priča prati nekoliko ličnih sudbina kadeta i kadetkinja od prve radosne vesti da su primljeni na studije Vojne akademije, preko sudara sa realnošću vojničkog života, do uspostavljanja ravnoteže između obaveza i ljubavi.

Inspektorka Vera posebnu pažnju posvećuje ispitivanju majora Kašanina kome to ne prija.
Logor mirovne misije u kome služi Ris napadaju radikalni islamisti i vest o napadu stiže do Risovih prijatelja. Televizija prenosi konferenciju za štampu Ministarstva odbrane na kojoj Šašvari govori o stanju na aerodromu gde se nalaze opkoljeni članovi misije. Na terenu Ris pokušava da osmisli akciju kako da oslobodi glavni predajnik.

Reditelj Dejan Zečević
Scenario Boban Jevtić i Milan Konjević
Uloge Ivan Mihailović, Radovan Bujović, Tijana Pečenčić, Bojan Perić, Branko Janković, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Ljubomir Bandović, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović, Anđela Jovanović, Gordana Paunović, Slaven Došlo, Tihomir Stanić, Boban Jevtić, Lana Pavlović, Tamara Krcunović, Anka Gaćeša i drugi.

broj komentara 0 pošalji komentar