Jagodići, 12-12

Jagodići je televizijska serija iz 2012. godine, nastavak serije Sva ta ravnica. Radnja serije je smeštena u tridesete godine prošlog veka u banatskom selu. Glavni likovi su otac i njegovi sinovi, koji prolaze kroz turbulentne veze.

Neočekivani rasplet-Branko Jagodić će posumnjati ko bi mogao biti tajanstvena poklada koja je počinila zločine. Od grofa Milana traži dozvolu da sa Jovanom uhvate ubicu, bez uplitanja žandarmerije. Grof Milan pristaje da se to razreši vez velike gužve. Brankove sumnje se potvrđuju. Uhvaćena je tajanstvena poklada. Razotkrivaju se pravi motivi počinjenih zločina i svi su iznenađeni.

Uloge tumače Dragan Nikolić, Dejan Lutkić, Gordan Kičić, Ivan Bosiljčić, Radoslav Milenković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Slavica Vučetić, Nina Janković, Nataša Ninković, Gorica Popović, Milorad Mandić i drugi. Reditelj Miroslav Lekić.

Na 3. Fedisu 2013. godine nagradu za najbolji glumački par dobili su  Nina Janković za ulogu Aleksandre Bogdanović i Gordan Kičić za ulogu Branka Jagodića. Slavica Vučetić i Radoslav Milenković nagrađeni su Poveljom za zapaženu ulogu, a Miroslav Lekić Zlatnom antenom za režiju 

broj komentara 0 pošalji komentar