Koncert za dva glasa: Bisera, Gabi, Matija i Vasil, 2. deo

Prvi put na beogradskoj sceni koncert dve generacije muzičara, iz dve porodice. U Kombank dvorani nastupili su Bisera Veletanlić, Gabi Novak, Matija Dedić i Vasil Hadžimanov.

Džez muzičari evropske reputacije Vasil Hadžimanov i Matija Dedić i velike zvezde jugoslovenske pop scene Bisera Veletanlić i Gabi Novak održali su koncert na sceni beogradske Kombank dvorane.

Protagonisti ovog nesvakidašnjeg muzičkog događaja, na oduševljenje publike, pretvorili su dvoranu u vrhunski džez bar. Gabi Novak je uglavnom pevala kompozicije Arsena Dedića, oslanjajući se na svedeni okvir gradske šansone. Sve što znaš o meni ili Pusti me da spavam, zvučale su prefinjeno i decentno u izvođenju Gabi Novak.

U fanki ritmove i raskošan džez glasovni ornament uvela je publiku Bisera Veletanlić u izvođenju evergrin numera Kornelija Kovača, kao što su Milo moje ili Ručak za dvoje.

Matija Dedić i Vasil Hadžimanov svirali su svoje kompozicije, a potom pratili Gabi Novak i Biseru Velentanlić, dok su glasovima oživljavale najbolje momente svojih karijera i neke od najvažnijih pesama jugoslovenske pop scene.

Repriza, 13. jul u 06:45 i 14:45