Kimči porodica, 1-24

Povodom trideset godina od uspostavljanja diplomatskih odnosa između Koreje i Srbije, Ambasada Republike Koreje, producentska kuća Koka i RTS prikazuju od septembra 2019. popularne serije iz najnovije korejske produkcije.

Na redu je romantična komedija Porodica Kimči, koja prikazuje preobražaj gangstera Ki Ho-tae, koji je kao napušteno dete odrastao u sirotištu. Sticajem okolnosti upoznaje porodicu koja je u suprotnosti sa njegovim dotadašnjim okruženjem. Način na koji ga porodica prihvata menja njegov život iz korena.

Repriza, 10. februar u  02:05 i 09:05

broj komentara 2 pošalji komentar
(nedelja, 09. feb 2020, 09:10) - Snežana [neregistrovani]

Hvarang cvet vitestva

Poštovani,

Iskreno se nadam da će se u bliskoj budućnosti korejske serije više emitovati na svim kanalima RTS-a.
Ja već godinama unazad gledam korejske serije i mislim da su njihove serije najlepše na svetu.
Šteta je što ih na ovim našim prostorima skoro upošte nema.
Njihove serije kao što su, Skerletno srce, Momci lepši od cveća, Skitnica, Osmeh je nestao sa tvog lica i još mnogo, mnogo drugih serija, ostavljaju gledaoca bez daha.
Zahvaljujem RTS-u 3 što je pružio zadovoljstvo gledaocima da uživaju u seriji Hvarang, koja je isto jedan biser među korejskim serijama.
Unapred zahvalna

(ponedeljak, 03. feb 2020, 18:21) - tatijana [neregistrovani]

hvarang cvet vitestva

Poštovani

U nadi da će te nama gledaocima najgledanije televizije na našom prostorima.
Pošto sam gledala serijiski program RTS-3 mnogo me je opčinila serija Hvarang:Cvet viteštva da li postoji mogućnost da je reprizirate od samog početka.
Prosto ni jedna me serija tog karektira nije osvojila kao ova serija. Bila bih Vam neizmerno zahvalna jer RTS gledam svaki dan.

U napred Vam Hvala.

Pozdrav