RTS ordinacija

Nove tri teme očekuju vas u ovonedeljnoj RTS ordinaciji za naciju. Zdrava jela pripremaće glumac Alkesandar Srećković Kubura, zatim ćete od svetskog stručnjaka saznati korisne informacije o lečenju psorijaze i na kraju prof. dr Branimir Nestorović daće 5 korisnih saveta o gripu.

U prvom delu emisije, Hrana kao lek, kuvaće glumac Aleksandar Srećković Kubura, a pripremaće zdrave pljeskavice koje se peku u rerni. Predlog za brze lepinjice daće voditeljka Marija Popović, a sve bitno o jelima i namirnicama objasniće nutricionista Marija Stajić.

U rubrici Korisno, biće reči o kožnom oboljenju, psorijazi. Svetski stručnjak iz Ženeve, dermatolog, prof. dr Volf Hening Benke, govoriće o načinima lečenja ove bolesti kao i komplikacijama. 

Pet saveta o prevenciji i lečenju gripa daće prof. dr Branimir Nestorović, pedijatar, pulmolog, alergolog i imunolog. Saznaćete koje biljke pomažu kod spuštanja temperature, kada se koriste antibiotici, čime se uništava virus gripa, kada je potrebna vakcinacija i još mnogo toga korisnog.

Autor i voditelje emisije je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar