Promaja

Treća epizoda: Drma dremež, trese treš, pogledaj je ako smeš!

Mi pravimo "Promaju". Zato što je "Promaja" sredstvo protiv ukočenosti prozora, vrata i duha. "Promaja" je izvor svežeg vazduha i ideja, možda čak i eliksir mladosti. Ovo poslednje nije proverena informacija, ali svakako garantujemo da će naša "Promaja" podmladiti vaše ekrane.

Mi smo ekipa srednjoškolaca koja vam je na misiji da pravi emisiju, emisiju koja će pokazati da mi mladi nismo tako strašni (kao ni promaja), da nas svašta zanima i da hoćemo da radimo, ako nam se za to pruži prilika. Hoćemo da čujete naš glas, da gledate naše priloge i da bolje razumete naš svet.

Ukoliko ne znate kroz koje slikarske faze je prolazio bard srpske kičice Ignjatije Joksimović, kojim umetnostima može da se posveti jedan svetski top-model, kao i gde možete da snimite horor film, pogledajte našu treću epizodu. Naravno, tu je i nezaobilazni Dragiša Dragi Saveta, uvek spreman da ponudi originalno rešenje problema.

Ekipa Promaje: Vukašin Čečen, Đorđe Marinkov, Ivana Milanov, Natalija Nikolić, Marta Jovanović, Elena Damjanac, Lidija Simić, Aleksandar Pašalić, Darko Mandić, Milica Cvetković, Dajana Osmani, Katarina Lazić, Andrija Nedić, Nikola Đorđević, Mila Todorović

Urednici: Ana Pavlović i Višnja Pečenčić

Reditelj: Ivan Pecikoza

facebook.com/promajaRTS

instagram.com/promajarts

broj komentara 0 pošalji komentar