Jutarnji program

Vlasnik najbaršunastijeg glasa i najprodornijeg pogleda na ex-jugoslovenskoj sceni, Rade Šerbedžija, ponovo je u Beogradu. Uoči koncerta u Kombank dvorani, u Jutarnjem programu evociraće uspomene na neke davno napisane stihove, na nastupe baš u ovoj Dvorani sa Arsenom...

Prvi ugovor o prodaji "zelene" električne energije potpisan je u ovoj nedelji. Šta piše na sertifikovanoj garanciji i zašto je to važno.

Novogodišnji praznici su vreme okupljanja srpske dijaspore. To je i prilika za prvi forum dijaspore koji će biti održan sutra u Novom Sadu. O čemu će se govoriti u Kongresnom centru Novosadskog sajma i ko su učesnici...?

Za poslednjih 12 meseci na teritoriji Republike Srbije, registrovano je više od 5,5 hiljada slučajeva malih boginja. Ako se ne poštuju propisi o imunizaciji, lako može doći do širenja, čak epidemije, tvrde stručnjaci..

Pozorište lutaka Pinokio premijerom "Zime" ispisalo je istorijski početak rada predstava za bebe starosti od 10 do 30 meseci. U pripremi su još tri predstave koje nose nazive ostalih godišnjih doba. Ovaj ciklus je osmišljen po modelu istoimenih predstava autora bračnog para Olge i Jurija Ustjugova koje se već pet godina igraju u Moskovskom lutkarskom teatru.

Milan Nikolić & Banda ''Bravos'' New world music album predstaviće novi album na kome se nalazi devet kompozicija..

Voditelji: Sanja Dragićević Babić, Dušica Spasić

Urednici: Duško Nikolić, Zorana Živadinović

broj komentara 0 pošalji komentar