Može i drugačije

Epizoda 16: Petočlana porodica Spasić živi u zajednici sa gospođom Nadeždom Nenadić, majkom Jelice Spasić, tj. taštom njenog supruga Nikole Spasića.

Jelica i Nikola imaju troje dece: dva sina i ćerku. Problemi se javljaju dnevno u ovoj porodici, gde komunikacija među generacijama nije na zavidnom nivou.To su problemi koji uglavnom muče veliki deo naše populacije, a ako se ne rešavaju, narastaju u sve veće konflikte. Rešenja su najčešće vrlo jednostavna i ako ih usvojimo, možemo život učiniti ako ne mnogo lepšim, ono sigurno podnošljivijim. Svaka epizoda je priča za sebe.

U šesnaestoj epizodi biće predstavljen jedan od načina da se prevaziđe sukob koji nastaje zbog prezauzetosti svih ukućana i nesamostalnosti današnje dece.

Nekada okolnosti nameću potrebu za promenom ustaljenog ponašanja i naučenog očekivanja od drugog. Biti spreman za promene znači bolje prilagođavanje okolnostima. Čak i ako nešto predstavlja životni stil, ne bi trebalo da znači da se u svakoj situaciji podrzumeva.Treba biti kreativan i spreman da pomogneš partneru i time pokažeš da ti je do njega stalo.

Urednik: Nevena Mladenović Blagojević

Scenario: Minja Filipović

Režija: Filip Čolović.

broj komentara 0 pošalji komentar