Izvan granica realnosti

Film "Izvan granica realnosti", reditelja Aleksandra Boguslavskog i Frančeska Ćinkvemanija, je avanturistička priča sa elementima mistike, romanse i trilera, u kome glavne uloge tumače Miloš Biković i Antonio Banderas. (Za granyu realnosti, 2018)

Radnja filma je smeštena u savremenu Moskvu. Talentovani kockar Majkl, kog tumači Biković, okuplja grupu ljudi sa hipnotičkim, telekinetičkim i telepatskim moćima kako bi osvojio veliku svotu novca u kazinu.Međutim, on nailazi na mnogo snažnijeg mističnog rivala, i dovodi i sebe, i svoj tim u opasnost. Da bi spasio svoje prijatelje moraće da pređe sve granice.

Antonio Banderas se našao u ulozi Gordona, starijeg kockara koji je mnogo iskusniji od Majkla. Gordon prati svaki pokret Majkla i njegovog tima, i čini se da je on taj koji odlučuje da li će njihov plan biti uspešan ili će propasti. Kako Banderas navodi, njega je veoma privukla ova uloga, priča, i svet koji je kreiran u filmu, nestvarna scenografija je dočarala čitav jedan aspekt ljudske podsvesti sa svim njenim karakteristikama i pravilima.

Uloge: Antonio Banderas, Miloš Biković, Ljubov Aksjonova, Alesandra Star Var...

Režija: Aleksandr Boguslavski i Frančesko Ćinkvemani

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 26. apr 2020, 00:47) - anonymous, [neregistrovani]

kritika

Mnogo Los film
Cisto gubljenje vremena