RTS ordinacija

U poslednjoj RTS ordinaciji u ovoj godini biće reči o povredama zuba, saznaćete mnogo novih informacija o akupunkturi i na kraju nutricionista priprema jela od heljde.

U prvom dele emisije poznati roditelji govoriće o tome kako su prošli neprijatne situacije kada su im deca povredila zube. Ćerka voditeljke Lidije Kljaić polomila je stalne zube, a sin glumca Srđana Timarova izbio je mlečne zube kada je pao. Kako bi trebalo odreagovati i šta je važno znati kada zub pukne ili ispadne zbog udarca objasniće dr Dejan Marković, profesor Stomatološkog fakulteta u Beogradu.

U Ordinaciji će biti reči o akupunkturi. Saznaćete kako se određuju akupunkturne tačke i kako neke od njih možemo stimulisati sami, kada akupunktura koristi, a kada se ne prepourčuje, a sve to objasniće i pokazati prof. dr Momir Dunjuć, akupunkturolog i predsednik Sekcije za akupunkturu Srpskog lekarskog društva.

U bloku Hrana kao lek, nutricionista i fitnes trener Marko Petrović, naučiće vas kako da pripremite palačinke od heljdinog brašna, a od onih koje ne pojedete, kako da napravite zdravu lazanju.

Autor i voditelj: Marija Popović.
Reditelj: Petar Stanojlović.

broj komentara 0 pošalji komentar