Čitaj mi!

U klinču

28. epizoda: Matija je u ozbiljnom problemu - nakon praćenja Aleksandre, ispada ljubomore i napada od strane siledžija na ulici, njegovo stanje se pogoršava, a baka Anka se brine.

Suočena sa nasiljem jačeg nad slabijim i Milicina žeđ za osvetom Violeti dobija neočekivani obrt. Iako je Aljoša pomogao Filipu i, uz pomoć Tome, spasao prijatelje od Gigine bande, Aljošin i Filipov odnos je i dalje u krizi. Hoće li se Vanja izboriti sa previše opuštenim majstorima koji renoviraju kafanu "Trst"?

"U klinču"

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović - Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić.

"U klinču"

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

"U klinču"

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

"U klinču"