Čitaj mi!

U klinču

Dvadeset sedma epizoda: Na žurci koju Vanja i Filip organizuju za sumnjivu klijentelu, ukrštaju im se putevi sa Iskrom, ali i sa starim neprijateljima za koje su bili uvereni da su zauvek prevaziđeni.

Kako će se izvući iz novih problema i hoće li Aljoša, uprkos zategnutim odnosima sa Filipom, pristati da im pomogne?

"U klinču"

Na žurci, Iskra prolazi kroz svojevrsnu dramu, pa problemi na žurci dovode do radiklanog pomaka u njenom odnosu prema sebi, ali i prema Aljoši.

"U klinču"

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović - Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić.

"U klinču"

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

"U klinču"

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

"U klinču"