Čitaj mi!

U klinču

Dvadeset četvrta epizoda: Nakon što je, uz Vanjinu pomoć, Filip konačno dao otkaz u Mirinoj firmi, brat i sestra se punom parom angažuju oko keteringa i Vanja je posle dužeg perioda optimistična.

I kafana Trst ponovo radi, a za Vanjino raspoloženje jednim delom je zaslužan i Tadija koji daje sve od sebe da reši novonastale probleme u klubu Velter. Nakon raskida sa Aleksandrom, Simke upada u očajanje i ponovo podiže zidove oko sebe. Dok je u njegovom ljubavnom životu kriza, u Aljošinom se, sticajem okolnosti, otvara sasvim novo poglavlje.

"U klinču"

U ulozi Aljoše prvi put na ekranu pojavljuje se mlada muzička zvezda Mihajlo Veruović - Vojaž. U seriji igraju i Nikola Kojo, Branka Katić, Đorđe Mišina, Anita Ognjanović, Ivana Zečević, Matija Ilić, Marina Pavlović, Miloš Petrović, Svetlana Ceca Bojković, Teodora Dragićević, Nebojša Dugalić.

"U klinču"

Po ideji Miloša Avramovića i Aljoše Ćeranića, scenario potpisuju Ivan Stančić, Filip Vujošević, Dušan Bulić i Slaviša Pavlović, a reditelji su Danilo Bećković i Nebojša Radosavljević. Ekipu serije čine i direktorka fotografije Bojana Andrić, montažeri Nikola Purić, Matija Đukanović i Aleksa Parezanović, kompozitor Aleksandar Ranđelović, scenograf Damjan Paranosić, kostimografi Ružica Bukvić i Đurđa Filipović, dizajner zvuka Dane Vlaisavljević. Izvršni producenti ispred kuće Režim su Miloš Avramović i Aljoša Ćeranić.

"U klinču"

Urednica serije je Kristina Đuković, a delegat produkcije Marija Bereta.

"U klinču"