Čitaj mi!

Bunt: Priče iz Depoa, Marčelo, Raid, LVC'Z, Električni orgazam

Album "Priče iz Depoa" je definitivno jedan od onih koji je obeležio 2021. godinu zahvaljujući, kako muzici, tako i tekstovima koji će vas sigurno dirnuti

Prvi gost najnovije emisije je upravo autor ovog albuma i veliki prijatelj emisije "Bunt", Nikola Čuturilo.

"Nojeva varka" je naziv šestog studijskog albuma Marka Šelića Marčela. Ovo Marčelovo izdanje je najkonceptualnije do sada, a može se tumačiti i kao autobiografski roman u kojem je svaka pesma jedno poglavlje.

Stefan Jovčić
Stefan Jovčić

Gost "Bunta" je i majstor čija muzika stoji iza tekstova nekih od najznačajnijih imena regionalne hip-hop scene. Nakon svog prvog albuma "Little Box", o svom drugom izdanju "12 Rooms", govoriće Rade Sklopić - Raid.

Nakon EP-a "Who is The LVC‘z", očekuje nas i novi album amerikana sastava "LVC‘Z" pod nazivom "Lights Out At Never" čiji je frontmen, pevač i gitarista dobro poznati rok kritičar, novinar i član grupe "S.T.R.A.H.", Aleksandar Žikić.

Deo tima emisije Bunt
Deo tima emisije Bunt

Ljubitelji "Električnog orgazma" su dobili svojevrstan prednovogodišnji poklon. U pitanju su 2 raritetna izdanja. Album "Električni orgazam - Živo i akustično" čini serija koncerata iz 1996. godine gde su svirane pesme mahom sa albuma "Letim sanjam dišem". Drugo izdanje je "Muzika za film, TV i muzej" Srđana Gojkovića Gileta, frontmena "Električnog orgazma" koju je komponovao u periodu od 1989. do 2007. godine.

Branka Glavonjić
Branka Glavonjić

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinar i voditelj: Stefan Jovčić