Čitaj mi!

Medijska mreža srpske dijaspore: Stari putevi novi horizonti

Iako ima samo 20 godina, brzo je shvatila kako funkcioniše svet. Uvek nasmejana sa harizmom i pozitivnom energijom, lako osvaja ljude oko sebe. Kroz muziku izražava najrazličitije emocije, jer, kako kaze, muzika je njen život. Živi za danas a ne za sutra, jer možda neće biti novog jutra, kaže Veronika Kržojević.

Majka joj je poreklom iz Srbije,otac iz Makedonije,  a ona, iako je rođena u Ljubljani, kaže da voli da peva i piše na srpskom jeziku,  jer joj to najviše odgovora da izrazi ono što želi.
Otovoreno i iskreno, kako to samo ona može, u emisiji "Stari putevi novi horizonti", autoru Milovanu Terziću otkriva sve o svom životu, o porodici, a posebno o majci koja je njen  uzor u životu, a koja je nedavno, posle 13 godina teške borbe na dijalizi, dobila bubreg i ozdravila. Tu sreću Veronika ne može da opiše.

Tri mentaliteta spojedna u jednoj ličnosti,makedonski,slovenački i srpski kao i tri jezika i tri kulture u isto vreme samo Veronika može da objedini u sebi i prikaže ih na najbolji mogući način.

Urednik emisije Milovan Terzić

Urednik Medijske mreže srpske dijaspore mr Mirjana Raičević Tasić