Čitaj mi!

Vojna akademija, 22/62

Dvadeset druga epizoda: U ovoj epizodi serije "Vojna akademija", naši kadeti, čije smo ljubavi, uspehe i neuspehe dugo pratili, polaze na obuku koja će za mnoge od njih biti i završno poglavlje njihovog školovanja za oficire. Međutim, noć koja prethodi polasku za većinu je veoma burna u emotivnom smislu i doneće zanimljive obrte u njihovim odnosima.

U epizodi se ponovo pojavljuje Vlado Georgijev koji se sve više zanima za buduću oficirku Roksi... Kako će mu ona odgovoriti? Za to vreme njena ekstravagantna sestra Ivana imaće jednu neočekivanu romantičnu noćnu posetu...

Šašvari je beskrajno povređena i ljuta na Mirka zbog "prevare"...

Između najmlađeg para, Bise i Lakija, doći će takođe do pomaka...

Posle burne noći, čeka ih buran dan na terenu!...

"Vojna akademija"

Glume: Radovan Vujović, Tijana Pečenčić, Ivan Mihailović, Bojan Perić, Jelisaveta Orašanin, Branko Janković, Dragana Dabović, Tamara Dragičević, Nikola Rakočević, Nevena Ristić, Ljubomir Bandović, Miloš Timotijević, Branislav Lečić, Nebojša Milovanović, Olga Odanović, Haris Burina, Feđa Stojanović, Vlasta Velisavljević, Dara Džokić, Jelica Sretenović, Milica Mihajlović, Ivana Mihić, Vojislav Brajović, Slobodan Stefanović i dr.

Scenario: Boban Jevtić i Dejan Zečević (po motivima filmske priče Gordana Mihića)

Reditelj: Dejan Zečević

Producent: Nebojša - Nele Garić

Dir. fotografije: Zoran Petrović i Nebojša Bašić

Montažer: Aleksandar Popović

Scenograf: Zorana Petrov

Kostimograf: Lana Pavlović

Kompozitor: Nemanja Mosurović