Čitaj mi!

Studio

"Klupski, kabaretski i pomalo latino prizvuk" Željko Šašić o svojim novim pesmama koje će izvesti u subotu u Studiju

Neobična kombinacija starih hitova i premijera novih pesama očekuje vas ove subote  na RTS Svet-u. Željko Šašić Željko Šašić

Željko Šašić je snimio dve nove pesme posle dužeg vremena, koje su, kako kaže, potpuno drugačije od svega što je do sada radio. 

"Mislim da se poprilično odavno nisu takve pesme pojavile, ne znam sa čime bi ih uporedio. Imaju malo klupski, kabaretski prizvuk, latino...Meni je to izazov, i mnogo mi je drago što svi veruju u to, imao sam jako dobru podršku i mislim da će to biti dobro." rekao je Željko povodom novih pesama Teatar i Životna koje su nastale u produkciji Skymusic Entertainment.

https://www.youtube.com/watch?v=AIy_1-JBFi8

Osim dve nove numere, Željko će u Studiju izvesti i svoj stari hit Ona je priča života moga u novom, drugačijem aranžmanu.

Zijo Valentino Zijo Valentino

Legendarni Zijo Valentino u Studio donosi splet svojih najvećih hitova: Da se rodim ponovo, Potonule lađe, Samo sklopi okice, Idu ptice selice, Volim te još i Oka tvoja dva.

Gošća Studija je i Kaya Ostojić, koja će otpevati svoj najveći hit Htela bih u novom aranžmanu, kao i obradu balade Hajde onda ništa Tijane Bogićević.

Priliku da se predstave publici, Studio daje i novim talentima, pa će ove subote svoju numeru U redu je, koja je nastala u Skymusic Entertainment produkciji, izvesti mladi pevač Milan Bujaković.

broj komentara 0 pošalji komentar