Čitaj mi!

Beogradska hronika

U Beogradskoj hronici pogledajte:

Šta su to "kemtrejls"? Danima mrežama, ali i na nekim televizijama sa nacionalnom frekvencijom, kruže priče o civilnim avionima koji ispuštaju otrove iznad Srbije. Gost Beogradske hronike je bivši pilot aviona Mig 21 Dušan Birmanac, koji će nam objasniti šta su beli tragovi koji ostaju iza aviona dok lete, kao i da li je moguće da civilni avioni ispuštaju hemikalije iznad Srbije neprimećeno.

Druga gošća Hronike je specijalista zdravstvenog prava dr Dragana Maletić. Sa njom Ana Manojlović razgova o etičkim i pravnim dilemama oko potencijalnih privilegija za vakcinisane protiv korone. Odgovoriće nam i na pitanja o tome da li zakon u Srbiji dozvoljava da oni koji krše mere budu kažnjeni radom u kovid bolnicama i da li je moguće da vakcina protiv korone bude obavezna. S obzirom na to da je stručnjakinja za kliničko istraživanje lekova objasniće nam i kako protiče poslednja faza ispitivanja vakcina širom sveta i da li nas očekuju neka iznenađenja.

Gledaoci reporteri su nam poslali snimak lisice koja luta Cerakom. Istražujemo ko je dužan da je ukloni iz naselja, koliko su lisice opasne i da li često dolaze na naše ulice.

Istražujemo kako lokalne samouprave mogu da pomognu da prebrode krizu, kao i kakve nas promene očekuju u naplati gradskog prevoza.