Čitaj mi!

Slučaj porodice Bošković

Za sve ljubitelje humorističke serije "Slučaj porodice Bošković", koju ovih dana pratimo na prvom programu RTS-a, stižu lepe vesti - u pripremi je nova sezona koju ćemo gledati već od maja sledeće godine!

Doživljaji Gavrila, Danijele, njihove dece i prijatelja nisu završeni. Kraj prve sezone nas očekuje 25. decembra, ali ekipa serije uveliko priprema nove avanture ove neobične porodice.

U 47. epizodi, koja nosi naziv "Plutajuća kika i grmeći kukuruz", kada deca odu sa Dankom i Mikijem na planinarenje, niko nije srećniji od Danijele i Gavrila jer će najzad imati vreme samo za njih. Međutim, planovi im propadnu i vikend provode sve samo ne sami.

U 48. epizodi, koja nosi naziv Maratonska bitka, Danijela i Gavrilo upadaju u melanholiju svako iz svojih razloga, dok se Velibor sprema za maraton i uvlači čitavu porodicu u to.

Uloge tumače: Radivoje Bukvić (Gavrilo), Nataša Marković (Danijela), Silma Mahmuti (Jovana), Đorđe Kadijević (Velibor), Bojan Dimitrijević (Guliver), Jelisaveta Koraksić (Olja), Isidora Janković (Miksi), Svetlana Bojković (Lola)

Gosti u epizodi: Anica Dobra i Zoran Cvijanović

Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristkinje: Katarina Ralević i Nina Džuver
Reditelji: Ivan Stefanović, Ivan Bukvić, Ivan Živković i Raško Miljković
Direktori fotografije: Radoslav Vladić i Darko Stanojev
Scenograf: Zorica Čobanović
Kostimograf: Snežana Karl
Kompozitor: Aleksandra Kovač i Roman Goršek
Montažeri: Tihomir Dukić, Marko Tisovec i Marija Šarac
Dizajn i miks zvuka: Velibor Hajduković i Nebojša Zorić
Producent serije: Katarina Ralević