Čitaj mi!

Slučaj porodice Bošković

Za sve ljubitelje humorističke serije "Slučaj porodice Bošković", koju ovih dana pratimo na prvom programu RTS-a, stižu lepe vesti - u pripremi je nova sezona koju ćemo gledati već od maja sledeće godine!

Doživljaji Gavrila, Danijele, njihove dece i prijatelja nisu završeni. Kraj prve sezone nas očekuje 25. decembra, ali ekipa serije uveliko priprema nove avanture ove neobične porodice.

U 43. epizodi, koja nosi naziv "Živeli mladenci", stiže dan Oljinog i Ogijevog venčanja i naravno - nešto mora poći naopako. Srećom Boškovići su tu da pomognu da se svi problem reše, kao i da ih naprave još većim.

U 44. epizodi, koja nosi naziv Ženske muke, Jovana je po prvi put popustila u školi i Danijela se baca u istragu za uzrokom. Gavrilo dobija ulogu u predstavi "Otelo", ali ne onu kojoj se nadao.

Uloge tumače: Radivoje Bukvić (Gavrilo), Nataša Marković (Danijela), Silma Mahmuti (Jovana), Đorđe Kadijević (Velibor), Bojan Dimitrijević (Guliver), Jelisaveta Koraksić (Olja), Isidora Janković (Miksi), Svetlana Bojković (Lola)

Gosti u epizodi: Anica Dobra, Zoran Cvijanović i Ivan Zablaćanski

Urednik serije: Marko Novaković
Scenaristkinje: Katarina Ralević i Nina Džuver
Reditelji: Ivan Stefanović, Ivan Bukvić, Ivan Živković i Raško Miljković
Direktori fotografije: Radoslav Vladić i Darko Stanojev
Scenograf: Zorica Čobanović
Kostimograf: Snežana Karl
Kompozitor: Aleksandra Kovač i Roman Goršek
Montažeri: Tihomir Dukić, Marko Tisovec i Marija Šarac
Dizajn i miks zvuka: Velibor Hajduković i Nebojša Zorić
Producent serije: Katarina Ralević