Čitaj mi!

Prvo izvlačenje nagradne igre "Uzmi račun i pobedi" u subotu na RTS-u

Prvo izvlačenje nagrada u okviru nagradne igre "Uzmi račun i pobedi", biće održano u subotu, 28. novembra 2020. godine na Prvom programu RTS-a, sa početkom u 18.00 časova.

U direktnom televizijskom prenosu vredne nagrade izvući će poznata i uspešna imena iz sveta sporta, glume i muzike. Pored ličnosti koje će izvlačiti koverte i doneti sreću nekome od naših građana, u emisiji će učestvovati gosti iz privrede koji će, između ostalog, govoriti na temu sive ekonomije, borbe protiv iste i značaju ove nagradne igre i kampanje za celokupnu akciju.

Do sada je pristiglo nešto više od 1.300.000 koverata sa više od 13 miliona računa koji će učestvovati u prvom javnom izvlačenju koje će gledaoci moći da prate u direktnom prenosu na Prvom programu RTS-a. Ukupna vrednost nagradnog fonda nagradne igre Uzmi računu i pobedi 2020 iznosi 660.482,20 evra i 41.623.390,80 dinara.

Predviđeno je da budu dodeljene sledeće nagrade: jedan trosoban stan u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije, četiri dvosobna stana u Beogradu na lokaciji Zemunske kapije, jedan jednosoban stan u Beogradu na vodi i 30 automobila Fiat 500L.

Koverte koje su blagovremeno stigle na traženu adresu i nisu izvučene u nekom od izvlačenja učestvuju u narednom izvlačenju, sve do poslednjeg, šestog izvlačenja...

Voditelji: Milica Gacin i Slobodan Šarenac.