Čitaj mi!

Korona i kardiovaskularni sistem

U "RTS ordinaciji" i ovog vikenda očekuju vas nove tri korisne priče o zdravlju. Poznati reditelj otkriće detalje svoje borbe sa kovidom 19, saznaćete kakve posledice može ostaviti korona virus na kardiovaskularni sistem, a čućete i kako voda može biti lekovita.

U prvom delu emisije, "Korona", fotograf i reditelj Dejan Milićević otkriće kako je prošla njegova borba sa virusom kovid 19, koliko je bilo teško, kako je kilaža uticala na oporavak, ali i kako je uspeo da smrša skoro 50kg pre pandemije i td.

U "Ordinaciji" će biti reči o uticaju virusa korona na srce i krvne sudove. Direktorka KBC Bežanisjka kosa, kardiolog dr Marija Zadravković, objasniće kako kovid 19 šteti srcu, koje trajne posledice može da ostavi, kako oporaviti srce nakon preležanog virusa i još mnogo toga korisnog.

U poslednjem delu emisije, "Hrana kao lek", saznaćete kako voda može biti lekovita, na koji je način treba pripremiti, konzumirati i šta od biljka dodati u nju kako bi efekti bili bolji. Sve to objasniće Verica Todorović, fitoterapeut i nutricionista.

Autor i voditelj je Marija Popović.
Reditelj je Nenad Krkelić.

RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

"RTS ordinacija" je izborila poziciju jedinstvenog, uvek aktuelnog i pouzdanog TV informatora o zdravlju, koji "iz prve ruke" nudi mišljenja najrelevantnijih stručnjaka ali i brojne korisne, primenljive informacije i savete, koje ne možete naći nigde drugde. [ detaljnije ]