Čitaj mi!

Nerešeno u REM-u, slavlje na Pinku i Hepiju

Ko u državnom regulatornom telu misli da je poslednja njihova odluka u vezi sa ograničavanjem emitovanja rijalitija moralna katastrofa

Samo u protekla 24 sati na televiziji Hepi emitovano je 10 sati i 18 minuta rijalitija Parovi a na televiziji Pink od 24 sata Zadruga je zauzela 9 sati i 5 minuta ukupnog programa. I tako će moći da nastave. Na sednici Saveta REM-a nije usvojen pravilnik po kojem bi se rijaliti program sa prisilnim okruženjem emitovao samo posle 23 sata. Zbog čega je to bitno, ko u REM-u misli da je ovo moralna katastrofa i da li je ovo još jedan dokaz snage Pinka i Hepija?

Gorislav Papić
Gorislav Papić

Od Dritana nije moglo da se živi. Upoznali smo i njegovu porodicu, analizirali njegov stajling, posebno frizuru. I šta nam se desilo? Dobismo Šaipa Kamberija - napisala je Safeta Biševac u Danasu. A sve povodom oduševljenja dela javnosti zbog govora predstavnika albanske manjine u Skupštini Srbije u danu kada je izabrana Vlada Srbije. Šta je to rekao Kamberi, da li oni koji ga proglašavaju srpskim Dritanom znaju njegovu političku biografiju i prilike na jugu Srbije i šta on kaže o svemu tome?

Urednik emisije: Gorislav Papić