Čitaj mi!

Luda noć

Četvrta sezona popularnog šou programa "Luda noć" počinje u subotu 31. oktobra u 21.10 čas na Prvom programu RTS-a.

Jedinstven spoj dobre zabave, nadmetanja i odličnih nastupa pevača koji uživo izvode najveće hitove jugoslovenske pop i rok muzike, daje originalni pečat emisiji "Luda noć". Kroz devet emisija četvrte sezone, prisetićemo se značajnih ličnosti muzičke scene nekadašnje Jugoslavije, hitova koji su obeležili čitave generacije, nezaboravnih muzičkih tema iz filmova i televizijskih serija.

Muzikom, plesom i interesantnim pričama i sadržajima, evociraćemo sjaj nekih boljih vremena. Autorski tim RTS-a je pažljivo odabrao numere koje pevači izvode u pratnji benda "Luda noć" uz originalne koreografije i kostime i stvorio je domaću licencu koja postavlja standarde u televizijskim šou programima.

Domaćini i voditelji ove sezone su Dragana Kosjerina i Kristina Radenković, glumac Saša Joksimović i radijski i televizijski voditelj, novinar Stefan Popović iz Australije. Kao i u prethodnim sezonama voditelji će pevati, igrati, ali najpre bodriti svoje timove u brojnim zadacima koji ih očekuju u emisiji.

Takmičari koji će otvoriti novu sezonu emisije "Luda noć" su Dženan Lončarević, Sale Tropiko i Frajle, u timu "Muzikanti" i Nevena Božović, Boris Režak i Mari Mari u timu "Finalisti". Specijalni gost emisije je grupa "Zana".

U "Sjaju zvezda" čućemo timove kako izvode neprolazne hitove Miše Kovača i Bisere Veletanlić. Zatim će im "Džuboks" zadati teme koje će u dogovoru sa bendom morati uživo da otpevaju. Onda će se okušati u igri "Muzika i reč" u kojoj se u kratkom vremenskom roku moraju prisetiti pesama sa zadatim pojmom, a zatim ih i otpevati. Nakon dinamične igre koja često donosi promene na tabeli, sledi nova igra "Lična karta", u kojoj svi takmičari izvode hitove koji su ih proslavili.

U poslednjoj igri "Podijum je vaš" voditelji i timovi će se predstaviti u drugačijem svetlu i dočarati tužnu priču zaljubljenog vojnika i idilu Grčkog primorskog mesta.

Urednici emisije su Anja Rogljić i Uroš Marković, a reditelj je Miodrag Kolarić.