Srce zločina, druga sezona

Od 15. septembra, utorkom u 22 časa na RTS 1 gledaćemo novu sezonu emisije "Srce zločina".

U igrano dokumentarnoj formi ekipa emisije bavi se velikim zločinima koji su potresali čitavu zemlju u periodu od 1994. do 2004. godine, a koji do danas nisu dobili svoje sudsko razrešenje.

Zašto su ovi slučajevi gurnuti pod tepih? Odgovore na to pokušaće da da novinar Veljko Medić, uz pomoć velike glumačke ekipe, predvođene Goranom Šušljikom u ulozi gospodina "Nije mi jasno".

"Srce zločina" imaće 10 epizoda i počeće slučajem novinarke Dade Vujasinović. Istraživaće se smrti generala policije Radovana Stojičića Badže i Boška Buhe, direktora Beopetrola Zorana Todorovića Kundaka, saveznog ministra odbrane Pavla Bulatovića, generalnog direktora JAT-a Žike Petrovića, istraznog sudije Okružnog suda u Beogradu Nebojše Simeunovića, novinara Milana Pantića, generalnog sekretara Fudbalskog saveza Branka Bulatovića i gardista Dražena Milovanovića i Dragana Jakovljevića.

Druga sezona emisije „Srce zločina" realizovana je u saradnji sa produkcijama "Vision team" i "Cinnamon". Urednik emisije je Veljko Medić. Scenario su pisali Aleksandar Radulović i Božidar Knežević, a reditelji su Ivica Vidanović, Slobodanka Radun i Miloš Radunović.

 

Srce zločina Srce zločina

Autor:
Veljko Medić

Šta je sve potrebno uraditi da bi se od jednog traga sa mesta ubistva stiglo do presude? Radio - televizija Srbije od utorka, 24. septembra, na svom prvom programu emituje "Srce zločina" - igrano dokumentarni serijal koji se bavi temama iz crne hronike. [ detaljnije ]