RTS ordinacija

RTS ordinacija za naciju ove nedelje donosi tri nove teme. Poznata pop pevačica pripremaće zdravu čorbu, saznaćete kako da odaberete zdravo posuđe, a 5 saveta biće o motivaciji i psihološkim podsticajima.

U prvom bloku emisije, Hrana kao lek, pevačica grupe "Zana", Jelena Živanović, pripremaće teleću ćorbu sa paprikom i paradajzom, a otkriće i sa kojim zdravstvenim problemima se bori. Voditeljka Marija Popović daće predlog za pripremu zdravih krekera bez glutena. Sve važno o namirnicama i jelima objasniće nutricionista Đorđe Pejić.

U Ordinaciji će biti reči o sudovima u kojima pripremamo, čuvamo i iz kojih konzumiramo hranu. Saznaćete koja plastika je bezbedna za korišćenje, koje šerpe su najbolji izbor za pripremu, a koje za čuvanje hrane, a sve to objasniće Ljubinka Rajaković, profsorka Tehološko -  metalruškog fakulteta. Saznaćete i zašto je loše koristiti oštećeno posuđe, da li je dobro dva puta koristiti plastične flašice od vode i kutije od sladoleda.

Pet saveta ove nedelje biće o tome kako se motivisati i osećati zadovoljnije. Savete će dati dr Vesna Danilovac, sertifikovani NLP psihoterapeut i savetnik za lični razvoj.

Autor i voditelj je Marija Popović.

Reditelj je Petar Stanojlović.

 

broj komentara 0 pošalji komentar
RTS ordinacija RTS ordinacija

Autor:
RTS

Nedeljom u 14 sati na RTS1 publika već sedmu godinu zaredom daje poverenje gostima Marije Popović i njenoj jedinstvenoj emisiji koja je posvećena zdravlju. U svakom izdanju emisije, na zanimljive načine saznajemo kako da ga očuvamo i unapredimo, a o važnim temama govore renomirani lekari, farmaceuti, nutricionisti i drugi dokazani stručnjaci kao i javne ličnosti, koje svojim primerom opominju ili prenose sopstvena iskustva. [ detaljnije ]