Svadba iz mog kraja: Obrenovac

Mirka Vasiljević ovog četvrtka vodi nas u beogradsku opštinu Obrenovac i sela Urovce i Krtinsku, na venčanje Tamare Vreljanski i Nemanje Bugarskog.

Koliko je ljudi angažovano u dvorištima kod mlade i mladoženje, šta su sve problemi i stresovi sa kojima se susreću porodice mladenaca koji su se sve običaji zadržali u ovom kraju - videćete u epizodi ovog četvrtka.

Imajući u vidu da se i ovo svadbeno veselje odvijalo pred TV kamerama, osim veselja i radosti -nije bilo moguće sakriti ni one emotivne trenutke u kojima je u očima pojedinih članova obe porodice zaiskrila i po neka suza tokom svadbenog veselja.... Posebno emotivni bili su mladina baka, majka, deka i otac.

Ipak, veselje i radost preovladavali su i na ovom venčanju, Mirka se potrudila da domaćine i zvanice brzo razvedri pa se i na ovoj svadbi slavila ljubav i sreća dvoje mladih, koji otpočinju novu životnu etapu.

Da li je mladi vežbanje pomoglo da sitom pogodi visoku terasu? Šta o novim i starim običajima kažu rođaci, koji već pola veka žive u Francuskoj? Zbog čega veliki deo familije ne prisustvuje crkvenom venčanju?

Kako je Nemanjin fudbalski tim iznenadio mladoženju? Ovo i još zanimljivih detalja pogledajte u novom izdanju serijala "Svadba iz mog kraja", u četvrtak u 22:30 na Prvom programu RTS- a.

broj komentara 0 pošalji komentar