SAT: Struja protiv benzina u Srbiji?

Na našim putevima caruju polovni automobili i to će se teško promeniti u bliskoj budućnosti, ali se budućnost auto-industrije vidi čak i u našoj zemlji kroz početak prodaje većeg broja električnih automobila i postavljanje brzih punjača.

U jednom neobičnom testu emisija SAT otkriva da li takva budućnost uopšte ima smisla i kako se benzin nosi sa strujom kada se nađu u automobilima koji su slični po svemu, pa čak, po prvi put, i po ceni.

Videćete koji je brži, koji se lakše vozi, koji manje troši i tako redom.

Istovremeno, ekipa emisije SAT krenula je u potragu za punjačima za električna vozila i proverila koliko sve to stvarno košta i koliko smo daleko od naših komšija sa Balkana.

Urednik i voditelj je Mladen Alvirović.

Repriza emisije je petkom u 14.00 na Drugom programu.

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 10. nov 2019, 15:42) - anonymous [neregistrovani]

Cestitke!

Cestitke za jos jednu veoma uspesnu emisiju! I ako, kao sto ste i sami rekli, elekrticni automobili su jos uvek daleko od prosecnog kupca sa ovih prostora, izuzetno je interesantno uporedjenje dve tehnogije. Svidjalo mi se to sto ste veoma profesionalno sve obavili, ukljucujuci u poredjenju skoro sve moguce detalje. Pozdrav iz Temisvara/Rumunije.

SAT SAT

Autor:
Mladen Alvirović

Svi koji traže aktuelnu i, pre svega, korisnu informaciju iz oblasti saobraćaja, automobilizma i turizma već punih 30 godina okupljeni su oko emisije SAT, emisije i za vozače i za pešake. [ detaljnije ]