TV lica: Bogdan Bogdanović

Svetska zvezda, jedan od najboljih košarkaša, Bogdan Bogdanović gost je u novom izdanju emisije "TV lica kao sav normalan svet".

Dan u Beogradu počeo je na treningu u teretani uz razgovor o odrastanju, lopti od čarapa koju je pravio, uzorima iz detinjstva i osećanju danas kada je on uzor nekim novim klincima.

Intervju je nastavljen u frizerskom salonu u koji odlaze Bogdan kao i cela košarkaška reprezentacija uz duhovitu opasku da i to govori o timskom duhu, a gledaoci će imati priliku da čuju kakva atmosfera je bila letos među igračima, kako se osećao kada pročita natpise u tabloidima i da li je tačno da vreme u Americi ispunjava rešavanjem Rubikove kocke.

Bogdan Bogdanović sa puno nežnosti govori o roditeljima i njihovom odricanju, o sestri koja se preselila u Sakramento da bi njegov prelazak bio lakši, o nostalgiji, a kraj dana koji je snimljen na treningu oduševiće sve gledaoce snimcima košarkaških zakucavanja NBA zvezde koja živi kao sav normalan svet.

Autor Tanja Peternek Aleksić

broj komentara 1 pošalji komentar
(nedelja, 03. nov 2019, 07:43) - Grkinja [neregistrovani]

Bogdanović

E suuuuper! Baš sam htela da vidim takvu emisiju, samo o Bogdanoviću! Divim mu se i on mi je motivacija kad idem na trening! :) Sigurno ja sam mu najbolja Grkinja navijačica! Pozdrav iz Grčke!