TV lica: Milorad Mandić Manda i Nebojša Glogovac

TV lica koja nećemo zaboraviti su Milorad Mandić Manda i Nebojša Glogovac, dva velika umetnika koja su otišla prerano.

Legendarni Manda govorio je u okružen onima koje je najviše voleo, porodicom zbog koje je bio najponosniji. A bilo je mnogo toga u karijeri, mnogo uloga u pozorištu, na filmu i televiziji zbog kojih je mogao da se ponosi. Veoma rano je Manda shvatio šta glumački posao podrazumeva, kada je na snimanju saznao da je njegov otac preminuo i uprkos svemu znao da mora da nastavi snimanje. Govorio je sa velikom nežnošću o porodici iz koje je potekao kao i porodici koju je stekao, ponosio se uspesima svoje dece i prijateljstvima sa kolegama.

Jedan od tih kolega bio je i Nebojša Glogovac čiju je blistavu karijeru iznenada zaustavila bolest. Razgovor je snimljen u Pančevu, gradu koji je voleo i za koji su ga vezivale brojne uspomene. Govorio je o porodici, odrastanju uz oca sveštenika, o vaspitavanju dece i ponosu, ali i o ulogama i aplauzima i tome kako se uz svaki dobijeni kompliment pomalo zbuni i samo šturo zahvali jer se postidi.

Milorad Mandić Manda i Nebojša Glogovac, dva tako talentovana a tako skromna umetnika, zaslužili su da ih se zauvek sećamo.

Autor: Tanja Peternek Aleksić

broj komentara 0 pošalji komentar
TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]