TV lica: Duško Trifunović i Jadranka Stojaković

TV lica kojih se sećamo ove subote su Duško Trifunović i Jadranka Stojaković. Kao saradnici potpisuju neke od velikih hitova za sva vremena kao što je, pesma "Ima neka tajna veza" a snimljeni su u gradovima u kojima su pronašli utočište posle mnogo selidbi.

Duško Trifunović je Sarajlija, ali je kao izbeglica posle mnogo muka i spavanja u vozu uz izbegličku kartu, našao novi dom u Novom Sadu. Emisija je snimljena u Veterniku, mestu gde je rado odlazio i družio se sa mladima sa posebnim potrebama. Tamo je Duško slušao njihove stihove i pesme, a u intervjuu je govorio o pesmama koje pisao, o rokerima sa kojima je sarađivao, o Bijelom dugmetu i Zdravku Čoliću i sećanjima od kojih je živeo.

Jadranka Stojaković je takođe iz Sarajeva, ali je život odveo u Japan gde je imala uspešnu karijeru koja je prekinuta padom koji je imao teške posledice. Intervju je snimljen u stacionaru u Banja Luci gde je našla mir i sa radošću se setila prijateljstva sa Duškom Trifunovićem.

Autor: Tanja Peternek Aleksić

broj komentara 0 pošalji komentar
TV lica ... kao sav normalan svet TV lica ... kao sav normalan svet

Autor:
Tatjana Peternek Aleksić

„Tv lica …kao sav normalan svet,, je na programu RTS-a deset sezona. Za to vreme oko 300 ličnosti iz javnog života pokazalo je da uspeh i popularnost nisu uspeli da ih promene. [ detaljnije ]