Igraj za zavičaj

U nedelju od 21.00 na Prvom programu RTS i RTS Svet počinje "borba" za zavičaj.

Znanjem, logikom i humanošću u prvoj emisiji novog takmičarskog šou programa "Igraj za zavičaj" za prolazak u naredni krug takmičenja bore se predstavnici Loznice, Negotina, Pančeva i Čačka. Marko Stojanović, Slobodan Šarenac i Miki Perić Marko Stojanović, Slobodan Šarenac i Miki Perić

Uz podršku navijača iz svog zavičaja, kroz igre: Važna je pažnja, Gradovanje radovanje, Muzičke spajalice, Pantomima, Asocijacije, Računaljka Premetaljka, Vijuganje - pokušaće da za sebe i svoj grad izbore što bolji plasman, osvoje novčane nagrade i tako pomognu pojedincima ili ustanovama iz svog grada kojima je pomoć najpotrebnija.

Svi takmičari su prošli Mensine i specijalne memorijske testove i na njima pokazali odlične rezultate na osnovu kojih su i odabrani da predstavljaju svoj grad.

Igraj za zavičaj Igraj za zavičaj

Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac. U prvoj emisiji uživaćete u muzici Big Benda RTS i specijalnih muzičkih gostiju, kao i plesnih grupa, a na terenu - u samim gradovima takmičara, kroz igru "Gradovanje radovanje", videćemo kakve zadatke za takmičare je osmislio Miki Perić.

Emisija je realizovana uz pomoć Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i gradskih uprava.

Iza ove jedinstvena forme takmičarskog šou programa stoji RTS i izvršna produkcija Fruit Works.

broj komentara 0 pošalji komentar