Čitaj mi!

Hit 202

U najnovijem izdanju emisije Bunt osvrnućemo se na neko drugo vreme, vreme kada je bilo više kulturnih i relevantnih muzičkih emisija. Sigurno je svako ko voli i sluša rok muziku bio u nekom trenutku deo Hita nedelje Radio Beograda 202.

Hit 202 je, uprkos svemu, a najviše zahvaljujući ljubavi i entuzijazmu opstao sada već više od 40 godina, i upravo će ovaj Bunt biti posvećen kolegama sa radija koji su Hit nedelje 202 održali dostupnim i za nove generacije.

Gosti Bunta koji će govoriti o značaju Hita 202, njegovom razvoju i uticaju su Vlada Janković Džet (autor, voditelj i urednik Hita 202), Olga Kepčija (voditelj i urednik Hita 202 2010-2020), Miloš Georgijević Gera (organizator i voditelj Hita 202), Nenad Kuzmić (muzički urednik Radio Beograda 202), nekadašnji voditelji, producenti i organizatori Hita: Jovana Coka Stanković, Aleksandar Žikić, Aleksandar Petrović, poznatiji kao Aca Seltik, kao i muzičari Žika Jelić (YU GRUPA), Zoran Vulović Vule (Arsenal Fest, Long Play, nekadašnji član sastava U Škripcu), Nenad Zlatanović (Texas Flood), Vladislav Kokotović (Goblini), Luka Racić (Buč Kesidi), Zvonimir Đukik Đule (Van Gog) i Sead Lipovača (Divlje Jagode).

Autor emisije: Branka Glavonjić
Novinar i voditelj: Stefan Jovčić

 

Bunt Bunt

Autor:
RTS

Emisija "Bunt" je jedna od najdugovečnijih rok emisija u istoriji Radio-televizije Srbije i uspešno traje u kontinuitetu već osamnaest godina. Krajem septembra 2021.godine, autorka Branka Glavonjić i njen tim startuju novu, 19. TV sezonu emisije. [ detaljnije ]